Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁琛
Leong Sum
 
Filmography (1936-1978)
 
  製片 (1 film)
    豬八戒招親 (1953)    
  導演 (29 films)
    南國姊妹花 (1939)    
    人海飄零 (1943)    
    比翼鴛鴦 (1947)    
    萬紫千紅 (1948)    
    郎心碎妾心 (1949)    
    哪宅大戰紅孩兒 (1950)    
    小羅賓漢 (1950)    
    夜半鐘聲 (1950)    
    第七奇人 (1951)    
    恩重情深 (1951)    
    十月芥菜 (1952)    
    鴻運當頭 (1953)    
    濟公新傳 (1954)    
    川島芳子 (1955)    
    婦道 (1955)    
    麗鬼呼聲 (1956)    
    生路 (1956)    
    女權 (1960)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    苦海一賢婦(下集) (1963)    
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    戰地奇女子 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    天堂、地獄、水晶宮 (1965)    
    兇手一二三 (1972)    
    霹靂殺手 (1978)    
  演員 (12 films)
    蛋家妹 (1936)    
    世道人心 (1936)    
    博愛 (1936)    
    賣油郎獨佔花魁 (1937)    
    回祖國去 (1937)    
    荒唐老爺 (1937)    
    女性之光 (1937)    
    少婦的瘋狂 (1937)    
    飛將軍 (1938)    
    六月飛霜 (1938)    
    夜光杯 (1939)    
    合家歡 (1943)    
  編劇 (37 films)
    南國姊妹花 (1939)    
    比翼鴛鴦 (1947)    
    紅樓鬼影 (1947)    
    萬紫千紅 (1948)    
    哪宅大戰紅孩兒 (1950)    
    小羅賓漢 (1950)    
    十月芥菜 (1952)    
    無端端發達 (1953)    
    婦道 (1955)    
    麗鬼呼聲 (1956)    
    生路 (1956)    
    女權 (1960)    
    阿里巴巴與四十大盜 (1960)    
    情場烏龍 (1961)    
    玉女求凰 (1961)    
    姻緣路情殺案 (1961)    
    兒女作冰人 (1961)    
    傻人發達 (1961)    
    女大不中留 (1961)    
    孝順仔尋寶遇仙 (1962)    
    門當戶對 (1962)    
    巧鳳試郎心 (1962)    
    女俠戲金龍 (1962)    
    奪魄橫財 (1962)    
    天劍神筆 (1963)    
    點錯鴛鴦 (1963)    
    苦海一賢婦(下集) (1963)    
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    魔笊神鞭 (1963)    
    女扒手 (1963)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    荒江三女俠 (1965)    
    天堂、地獄、水晶宮 (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    兇手一二三 (1972)    
    春風吹又生 (1976)