Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪洋
Hung Yeung (1)  ♂




 
Filmography (1957-1973)
 
  演員 (22 films)
    金山奇案 (1957)    
    青山碧血 (1957)    
    雌雞隨鳳飛 (1958)    
    血戰T吧哖 (1958)    
    月夜愁 (1958)    
    西北雨 (1958)    
    啞吧與小姨 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    愛情保險公司 (1959)    
    無情夜快車 (1959)    
    最後的微笑 (1959)    
    無語問蒼天 (1961)    
    香港之夜 (1961)    
    続社長洋行記 (1962) ... 柳宗之
    早生貴子 (1962) ... 溫鑑波
    桃李爭春 (1962) ... 白明
    諜海四壯士 (1963) ... 張標
    三紳士艷遇 (1963) ... 柳宗三
    金箭盟 (1963) ... 陶天雄
    鶯歌燕舞 (1963) ... 陳志行
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 同學
    鐵拳爭霸 (1973)