Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
寧浩
Ning Hao  ♂




 
Filmography (2003-2019)
 
  監製 (3 films)
    邊境風雲 (2012)    
    繡春刀II修羅戰場 (2017)    
    我不是藥神 (2018)    
  製片 (2 films)
    綠草地 (2005)    
    瘋狂的外星人 (2019)    
  故事 (1 film)
    瘋狂的外星人 (2019)    
  導演 (8 films)
    香火 (2003)    
    綠草地 (2005)    
    瘋狂的石頭 (2006)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    黃金大劫案 (2012)    
    無人區 (2013)    
    心花路放 (2014)    
    瘋狂的外星人 (2019)    
  道具 (1 film)
    黃金大劫案 (2012)    
  演員 (11 films)
    瘋狂的石頭 (2006) ... 醫生
    合約情人 (2007)    
    瘋狂的賽車 (2009) ... 計程車司机
    刀見笑 (2011)    
    桃姐 (2011) ... 本人
    將愛情進行到底 (2011)    
    黃金大劫案 (2012) ... 偽警察局長
    無人區 (2013)    
    老炮兒 (2015)    
    我不是藥神 (2018)    
    英雄本色2018 (2018)    
  編劇 (6 films)
    香火 (2003)    
    綠草地 (2005)    
    瘋狂的石頭 (2006)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    黃金大劫案 (2012)    
    瘋狂的外星人 (2019)