Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜傑
Du Jie (1)  ♂
Aliases:  杜杰

 
Filmography (2005-2016)
 
  攝影指導 (3 films)
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    唐人街·探案 (2015)    
  攝影 (16 films)
    綠草地 (2005)    
    瘋狂的石頭 (2006)    
    飛行日志 (2007)    
    重來 (2009)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    走著瞧 (2009)    
    大笑江湖 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    轉山 (2011)    
    邊境風雲 (2012)    
    早見晚愛 (2013)    
    無人區 (2013)    
    分手大師 (2014)    
    戀愛排班錶 (2015)    
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
    過年好 (2016)    
  演員 (1 film)
    瘋狂的石頭 (2006) ... 車內男