Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
費關慶
Fei Guan-Qing
 
Filmography (1949-1966)
 
  燈光 (70 films)
    瓊樓恨 (1949)    
    南來雁 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    一板之隔 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    絕代佳人 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    迷途的愛情 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    日出 (1956)    
    新寡 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    三戀 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    捉鬼記 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    迷人的假期 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    包公夜審行屍 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    人海孤鴻 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    王老虎搶親 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    美人計 (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    飛燕迎春 (1966)