Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱影梅
Chu Ying-Mui
 
Filmography (1936-1941)
 
  演員 (24 films)
    黎夫人 (1936)    
    世道人心 (1936)    
    博愛 (1936)    
    甜姐兒 (1937)    
    羅卜救母 (1939)    
    嫁錯郎 (1939)    
    金生挑盒 (1939)    
    女俠紅蝴蝶 (1939)    
    紅衣女俠 (1939)    
    續扭紋柴 (1939)    
    濟公傳 (1939)    
    夜送寒衣 (1939) ... 寒菊
    竹織鴨 (1939)    
    呂蒙正祭灶 (1939)    
    食人太太 (1939)    
    鳳嬌投水 (1939)    
    棺材精 (1939)    
    真假武則天 (1939)    
    瓦崗寨 (1939)    
    何處不相逢 (1940)    
    廣州順母橋 (1940) ... 歌女
    打雀遇鬼 (1940)    
    羅通掃北 (1941)    
    彩鳳隨鴉 (1941)