Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃堯(1)
Wong Yiu (1)
 
Filmography (1961-1989)
 
  副導演 (2 films)
    小偵探 (1962)    
    多計姑娘 (1962)    
  製片 (21 films)
    血手套 (1961)    
    999毒天鵝 (1964)    
    八萬罪人 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    金手指 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    單程路 (1981)    
    踩線 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    幫規 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    急凍奇俠 (1989)    
  導演 (45 films)
    血手套 (1961)    
    岳飛出世 (1962)    
    摩登大妗 (1963)    
    受薪太太 (1963)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    妙人奇遇 (1963)    
    情與愛 (1964)    
    女俠脫脫兒(下集) (1964)    
    搶閘新娘 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    爛賭二當老婆 (1964)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    鬼馬家姐 (1964)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    鄉下妹出城 (1965)    
    摩登濟公 (1965)    
    摩登馬騮精 (1965)    
    傻大姐當兵 (1965)    
    影迷公主 (1966)    
    後備新娘 (1966)    
    莫忘今宵 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    傻大姐捉賊 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    情花朵朵開 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    人海奇花 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    給我一個吻 (1968)    
    五月的紅唇 (1968)    
    俠聖 (1968)    
    花樣的年華 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    滿園春色 (1968)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    龍飛鳳舞 (1969)    
    花月爭輝 (1969)    
    玫瑰芍藥海棠紅 (1969)    
    神貓 (1969)    
    我永遠記著你 (1970)    
    我為你痴迷 (1971)    
  編劇 (12 films)
    血手套 (1961)    
    歌唱士林祭塔 (1962)    
    春風得意鳳和鳴 (1963)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    俠聖 (1968)    
    花樣的年華 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    滿園春色 (1968)    
    神貓 (1969)    
    花月爭輝 (1969)    
    我為你痴迷 (1971)    
    失魂炳與綽頭王 (1976)