Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍天
Lam Tin (1)  ♂
Aliases:  藍繼澤





 
Filmography (1952-1982)
 
  演員 (42 films)
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    花開燕子歸 (1952)    
    新姊妹花 (1962) ... 馬嘉祥
    糊塗福星 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    五鼠鬧東京 (1964) ... 白玉堂
    紅色響尾蛇 (1965) ... 林國華
    白頭情侶 (1966) ... 梅保年
    金指環 (1966)    
    火龍神珠 (1966)    
    紅粉金剛 (1967) ... 馬天龍
    漁港恩仇 (1967)    
    歡樂歌聲處處聞 (1967) ... 李佐治
    粉紅色炸彈 (1967) ... 楊彪
    神弓 (1968)    
    大家歡樂在今宵 (1968) ... 佐治
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    怪劍 (1968)    
    鐵血火龍令 (1968)    
    天賜橫財 (1969)    
    合歡歌舞慶華年 (1969) ... 洛奇
    艷俠紅玫瑰 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    龍膽 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    奪命雌雄劍 (1969)    
    玉女劍 (1969) ... 吉三刀
    三招了 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969) ... 羅拔
    飛女正傳 (1969) ... 領班
    天龍堡 (1969)    
    獨臂神尼 (1969) ... 毛大剛
    名劍天驕 (1969)    
    玫瑰芍藥海棠紅 (1969)    
    學府新潮 (1970)    
    獨掌震龍門 (1970) ... 三寨主
    小金剛 (1970) ... 焦大贊
    飛鳳狂龍 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    知法犯法 (1981)    
    越南仔 (1982)