Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫仲斌
Suen Chung-Pan  ♂


 
Filmography (2006-2019)
 
  副導演 (6 films)
    十分鍾情 (2008)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
    狂舞派 (2013)    
    Good Take! (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    如珠如寶 (2019)    
  第二副導演 (8 films)
    蜜桃成熟時33D (2011)    
    寒戰 (2012)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    大茶飯 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    老笠 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    葉問4 (2019)    
  第一副導演 (1 film)
    燈塔下的戀人 (2015)    
  場記 (10 films)
    我老婆係賭聖 (2008)    
    線人 (2010)    
    復仇者之死 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    撕票風雲 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
    潮性辦公室 (2011)    
    蜜桃成熟時33D (2011)    
  演員 (3 films)
    師奶唔易做 (2006) ... 餐廳服務員
    潮性辦公室 (2011) ... 嫖客甲
    超級經理人 (2013)    
  第三副導演 (1 film)
    全城戒備 (2010)