Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方心
Fong Sam  ♀
Aliases:  方婷婷





 
Filmography (1960-1975)
 
  演員 (27 films)
    十大姐 (1960) ... 影迷公主朱曼宜
    母子淚 (1961)    
    一飛沖天 (1962) ... 謝雪貞
    追婚記 (1963) ... 林文英
    五鼠鬧東京 (1964) ... 展雲英
    玫瑰夫人 (1964) ... 霍麗珠
    女賊黑野貓 (1966) ... 林淑英
    斷臂神龍劍 (1966) ... -
    空中女殺手 (1967) ... 丁玉蘭
    玉女金剛 (1967) ... 慧敏
    兔女郎 (1967) ... 姚玉冰
    盲童奇遇記 (1967) ... 邵太太
    飛賊紅玫瑰 (1967) ... 何麗華
    初歸新抱 (1968) ... 范美如
    玉女添丁 (1968) ... 梅麗嫦
    成家立室 (1969)    
    龍飛鳳舞 (1969) ... 梁碧姬
    狂龍 (1969) ... 王麗莎
    冷暖青春 (1969) ... 瑪麗
    艷俠紅玫瑰 (1969)    
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    君子劍 (1969) ... 冉萱萱
    你的心裡沒有我 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    追擊 (1971)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    藍橋月冷 (1975)