Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁嘉麗
Ding Jia-Li (1)  ♀
Aliases:  丁嘉莉





 
Filmography (1988-2014)
 
  演員 (19 films)
    特別手術室 (1988)    
    大太監李蓮英 (1991)    
    愛情傻瓜 (1993) ... 丁姐
    藍風箏 (1993)    
    編外丈夫 (1993)    
    鳳凰琴 (1994) ... 鄧妻
    頭髮亂了 (1994) ... 鄭衛萍
    過年 (1995)    
    離婚 (1995) ... 李太太
    紅發卡 (1996)    
    紅燈停綠燈行 (1996)    
    黑眼睛 (1997)    
    寶蓮燈 (1999) ... [國語配音員]
    警察有約 (2003)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    心急吃不了熱豆腐 (2005)    
    日照重慶 (2010) ... 李育英
    黃金時代 (2014)    
    回歸 (2014)