Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳嘉培
Ng Ka-Pau
Aliases:  吳家培
 
Filmography (2006-2018)
 
  副導演 (15 films)
    美女食神 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    頭七 (2009)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    線人 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    我的情敵女婿 (2018)    
  演員 (2 films)
    圍城 (2008)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
  場記 (3 films)
    天行者 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    異空危情 (2010)