Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江洪
Joseph Kong Hung  ♂
 
Filmography (1972-1992)
 
  監製 (2 films)
    龍門秘指 (1976)    
    黑色走廊 (1990)    
  導演 (20 films)
    硬漢 (1972)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    桉噩彴 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    拳形五摩達 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    金殺手 (1981)    
    猛龍突擊 (1982)    
    神龍猛虎 (1982)    
    凶終 (1982)    
    Thundering Ninja (1987)    
    龍拳秘功 (1988)    
  執行導演 (1 film)
    蛇珠 (1978)    
  策劃 (3 films)
    狐道 (1990)    
    龍火長城 (1990)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
  編劇 (12 films)
    硬漢 (1972)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    拳形五摩達 (1979)    
    凶終 (1982)    
    龍拳秘功 (1988)