Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金漢
Chin Han (1)  ♂
Aliases:  畢仁序





 
Filmography (1959-2004)
 
  監製 (2 films)
    十字路口 (1976)    
    金枝玉葉 (1980)    
  導演 (8 films)
    盲女地下司令 (1964)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    十字路口 (1976)    
    新紅樓夢 (1978)    
    金枝玉葉 (1980)    
  演員 (53 films)
    天倫情淚 (1959)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 韓大海
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    雙鳳奇緣 (1964) ... 李如龍
    新啼笑姻緣 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(上) (1966) ... 賀蒙
    歡樂青春 (1966) ... 杜少華
    藍與黑(下) (1966) ... 賀蒙
    船 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    三更冤 (1967) ... 王政圖
    狂戀時 (1968)    
    獵人 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 李嗣源
    大地龍蛇 (1971) ... 江漢雲
    火併 (1971)    
    來如風 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    小孩與狗 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 路天保
    大殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    夜生活的女人 (1973)    
    豪客 (1973)    
    大摩天嶺 (1974)    
    早熟 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    四月的旋律 (1976)    
    十字路口 (1976) ... 何文昌
    大忠烈 (1976)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977) ... 劉粹剛
    古寧頭大戰 (1979) ... 胡璉
    碧血黃花 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 丘司令
    神劍動山河 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    最長的一夜 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    海南雞飯 (2004)    
  出品人 (1 film)
    土包子打通關 (1980)    
  編劇 (2 films)
    十字路口 (1976)    
    新紅樓夢 (1978)