Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金漢(1)
Chin Han (1)  ♂
Aliases:  畢仁序





 
Filmography (1959-2004)
 
  監製 (2 films)
    十字路口 (1976)    
    金枝玉葉 (1980)    
  導演 (8 films)
    盲女地下司令 (1964)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    諜報七金剛 (1966)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    颱風雨彼日 (1967)    
    十字路口 (1976)    
    新紅樓夢 (1978)    
    金枝玉葉 (1980)    
  演員 (53 films)
    天倫情淚 (1959) ... 楊二維
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 韓大海
    新啼笑姻緣 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964) ... 李如龍
    大地兒女 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    藍與黑(上) (1966) ... 賀蒙
    歡樂青春 (1966) ... 杜少華
    藍與黑(下) (1966) ... 賀蒙
    明日之歌 (1967)    
    三更冤 (1967) ... 王政圖
    船 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    狂戀時 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    獵人 (1969)    
    十三太保 (1970) ... 李嗣源
    五虎屠龍 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    五枝紅杏 (1971)    
    大地龍蛇 (1971) ... 江漢雲
    火併 (1971)    
    來如風 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 路天保
    夜生活的女人 (1973)    
    豪客 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    大摩天嶺 (1974)    
    早熟 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    十字路口 (1976) ... 何文昌
    大忠烈 (1976)    
    四月的旋律 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977) ... 劉粹剛
    鄭和下西洋 (1977)    
    古寧頭大戰 (1979) ... 胡璉
    碧血黃花 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 丘司令
    風水二十年 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    海南雞飯 (2004)    
  出品人 (1 film)
    土包子打通關 (1980)    
  編劇 (2 films)
    十字路口 (1976)    
    新紅樓夢 (1978)