Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬山 (1)
Wan Shan (1)  ♂




 
Filmography (1970-1981)
 
  演員 (19 films)
    濟公小神仙 (1970)    
    屈原 (1973) ... 石豪
    天后 (1975)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    奔向彩虹 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    踩在夕陽里 (1978)    
    焦情莣地有情天 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    一溪流水 (1980)    
    密殺令 (1980) ... 龐士長
    玉釵盟 (1980)    
    阿財笑譚 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    月異星邪 (1981)