Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張家魯
Chang Chia-Lu  ♂
Aliases:  阿魯


 
Filmography (1996-2018)
 
  監製 (1 film)
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  故事 (1 film)
    近在咫尺 (2010)    
  剪接 (1 film)
    太極1從零開始 (2012)    
  演員 (2 films)
    近在咫尺 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
  出品人 (1 film)
    少年班 (2015)    
  編劇 (13 films)
    超級班長 (1996)    
    超級天兵之機車班長 (1997)    
    天下無賊 (2004)    
    心中有鬼 (2007)    
    梅蘭芳 (2008)    
    風聲 (2009)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    轉山 (2011)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    狄仁傑之神都龍王 (2013)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)