Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉賢輝
Lau Yin-Fai
 
Filmography (1959-1974)
 
  演員 (1 film)
    綽頭狀元 (1974)    
  服裝 (23 films)
    兒女英雄傳 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    後門 (1960)    
    楊貴妃 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    武則天 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    千手佛 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    董夫人 (1970)