Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雪妮(1)
Suet Nei (1)  ♀
Aliases:  熊雪妮





 
Filmography (1962-2011)
 
  演員 (61 films)
    兩相好 (1962) ... 梁佩雲
    碧血金釵(上集) (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963) ... 紫衣女
    一后三王 (1963) ... 后英
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 梅絳雪
    雪花神劍(下集) (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    一味靠滾 (1964) ... 金琛
    霹靂薔薇(上集) (1964) ... 峨嵋四秀
    雪花神劍(大結局) (1964) ... 梅絳雪
    霹靂薔薇(下集) (1964) ... 峨嵋四秀
    碧血金釵大結局 (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964) ... 梅絳雪
    無字天書 (1965)    
    老夫子 (1965) ... 黃香
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    老夫子與大蕃薯 (1966) ... 黃香
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966) ... 女黑俠木蘭花
    金鼎游龍 (1966)    
    血染鐵魔掌 (1967) ... 戴英
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    碧眼魔女 (1967) ... 碧眼魔女淳于婉
    天劍絕刀 (1967) ... 張玉瑤
    武林三鳳(上集) (1968) ... 獨孤貞,白鳳
    武林三鳳(大結局) (1968) ... 獨孤貞,白鳳
    獨眼俠 (1968)    
    藍色酒店 (1968) ... 瑪利
    春曉雲開 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968) ... 張玉瑤
    玉樓三鳳 (1968)    
    殺手劍 (1968) ... 游秀鳳
    如來神掌再顯神威 (1968) ... 分飾天魔女, 龍映雪
    奪命刀 (1968)    
    俠聖 (1968)    
    毒龍刀 (1968) ... 金小燕
    天狼寨 (1968)    
    武林大決鬥 (1968) ... 筱燕
    飛龍刀 (1968) ... 魏如玉
    紅花血劍 (1968)    
    神弓 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    拜倒迷你裙 (1968) ... 林安妮
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968) ... 錢碧茜
    一寸相思未了情 (1968)    
    奪命雌雄劍 (1969)    
    獨臂神尼 (1969) ... 文鳳子
    血羅巾 (1969)    
    龍膽 (1969) ... 呂勝男
    飛賊白菊花 (1969) ... 甘蘭娘
    狂龍 (1969) ... 江芬妮/ã
    獨眼俠獨闖江湖 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969) ... 張麗萍
    神探一號 (1970)    
    刀 (1995)    
    小白龍情海翻波 (2004) ... 大白龍/大嬏
    我愛香港 (2011)