Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張美瑤
Chang Mei-Yao  ♀
Aliases:  張富枝,  張美u





 
Filmography (1959-2008)
 
  演員 (42 films)
    嘆煙花 (完結篇) (1959)    
    阿三哥出馬 (1959)    
    嘆煙花 (1959)    
    錯戀 (1960)    
    吳鳳 (1962)    
    諜海四壯士 (1963) ... 馬倩
    敵後壯士血 (1964) ... 素芳
    西太后與珍妃 (1964) ... 珍妃
    生死關頭 (1964) ... 丁素明
    雷堡風雲 (1965)    
    鳳鳳 (1965) ... 楊鳳鳳
    橋 (1966) ... 沙心涓
    梨山春曉 (1967)    
    曼谷之夜 (1967) ... 汪美蘭
    龍 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    壯志凌雲 (1967)    
    香港白薔薇 (1967) ... 林玉麗
    狼與天使 (1968) ... 葉明珠
    落花時節 (1968)    
    青龍鎮 (1968) ... 謝慧蘭
    血戰八大盜 (1968) ... 張翠翠
    王者神劍 (1969) ... 顏如玉
    楊子江風雲 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969) ... 竇春娥
    紅衣俠女 (1969) ... 紅衣俠女
    小鎮春回 (1969)    
    人鬼狐 (1969) ... 蓮香
    情人的眼淚 (1969) ... 馮倩妮
    再見阿郎 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    歌聲魅影 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    當你離家時 (1970) ... 江淑芳
    喜怒哀樂 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    愛情一二三 (1971) ... 3) 石秀娟
    五對佳偶 (1971)    
    母與女 (1971) ... 秀蓮
    愛情一二三 (1971) ... 1)林月娥 2)美玉
    黃埔軍魂 (1979)    
    停車 (2008) ... 妮妮的祖母