Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林沖
Lam Chung (2)  ♂
Aliases:  林錫憲,  林冲





 
Filmography (1958-1999)
 
  演員 (20 films)
    鬼湖 (1958)    
    黑貓與黑狗 (1958)    
    結婚五年後 (1959)    
    查某愛吃醋 (1959) ... 洪尊尼
    第一特獎 (1959)    
    虎姑婆 (1960)    
    香港之星 (1963) ... 張英明
    Crazy Cats Go to Hong Kong (1963)    
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    危險人物 (1967) ... 客串
    大盜歌王 (1969) ... 鑽石潘
    青春萬歲 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    太平山下 (1974) ... -
    雪花片片 (1974)    
    女朋友 (1974) ... 李經理
    花樣百出 (1983)    
    仙鬥仙 (1983)    
    阿嬰 (1990)    
    AK47之天網 (1999)