Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
申江
Shen Chiang  ♂

 
Filmography (1957-1995)
 
  副導演 (3 films)
    江湖奇俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    琴劍恩仇 (1967)    
  導演 (25 films)
    破網補情天 (1957)    
    半路夫妻 (1957)    
    寶石花 (1957)    
    何日花再開 (1957)    
    三美爭郎 (1958)    
    千里明月寄相思 (1959)    
    警網情鴛 (1961)    
    爸爸在何處 (1963)    
    四海一家親 (1963)    
    可憐的戀花 (1964)    
    銀海風光 (1964)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    插翅虎 (1970)    
    血染風雷莊 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    奇男子 (1973)    
    霹靂小子 (1974)    
    小白龍 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    關東五大俠 (1977)    
    百戰保山河 (1979)    
  出品人 (1 film)
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
  編劇 (18 films)
    江湖奇俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    江湖三女俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    奇男子 (1973)    
    封神榜 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    關東五大俠 (1977)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    邊城皇帝 (1995)