Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍秀芳
Tinny Ng Sau-Fong  ♀





 
Filmography (1963-1974)
 
  演員 (27 films)
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    無敵鴛鴦劍 (1963)    
    半劍一鈴(下集) (1963)    
    大少奶 (1964) ... 陳雪芬
    男婚女嫁 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    南北鐵觀音 (1964)    
    西施 (1965) ... 鄭旦
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    真假兇手 (1966) ... 何惠玲
    十萬青年十萬軍 (1967) ... 尚潔
    破曉時分 (1968)    
    狂俠 (1968) ... 凌霜
    血城 (1968)    
    獨腳龍 (1968) ... 夏侯雲英
    風塵三俠 (1968)    
    濟公活佛 (1969) ... [客串]
    三娘教子 (1970) ... 王春娥
    盲俠女 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    老爺車 (1971)    
    有我就有你 (1971) ... 秀琴
    金劍冤魂 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    明日天涯 (1973)    
  出品人 (1 film)
    蜜月追魂 (1974)    
 
 
Biography