Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳景文
Ng King-Man
Aliases:  吳景民
 
Filmography (2007-2020)
 
  攝影指導 (7 films)
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    偷天特務 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    一家大晒 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  攝影 (18 films)
    神槍手與智多星 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    撕票風雲 (2010)    
    財神客棧 (2011)    
    無價之寶 (2011)    
    白蛇傳說 (2011)    
    食人蟲 (2014)    
    魔卡行動 (2015)    
    有種你愛我 (2015)    
    鴨王 (2015)    
    寶貝當家 (2016)    
    鋼刀 (2016)    
  第二組攝影 (2 films)
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    沖天火 (2016)