Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳景文
Ng King-Man
Aliases:  吳景民
 
Filmography (2007-2018)
 
  攝影 (21 films)
    神槍手與智多星 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    撕票風雲 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    食人蟲 (2014)    
    魔卡行動 (2015)    
    鴨王 (2015)    
    鋼刀 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    一家大晒 (2018)