Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐崢
Xu Zheng  ♂
Aliases:  徐錚





 
Filmography (2002-2018)
 
  監製 (5 films)
    人再囧途之泰囧 (2012)    
    搞定岳父大人 (2012)    
    催眠大師 (2014)    
    港囧 (2015)    
    我不是藥神 (2018)    
  導演 (2 films)
    人再囧途之泰囧 (2012)    
    港囧 (2015)    
  演員 (24 films)
    天使不寂寞 (2002) ... 小偷
    家和萬事興之快樂情緣 (2005) ... 丁子寒
    瘋狂的石頭 (2006) ... 馮董
    愛情呼叫轉移 (2007) ... 徐朗
    第三個人 (2007) ... 何偉
    命運呼叫轉移 (2007) ... 孫大夫
    愛情左燈右行 (2008) ... 徐朗
    火星沒事 (2009) ... 房地产开发商
    夜店 (2009) ... 何三水
    瘋狂的賽車 (2009) ... 大成
    人在囧途 (2010) ... 李成功
    嘻遊記 (2010) ... 唐三句
    兔俠傳奇 (2011)    
    建黨偉業 (2011)    
    人再囧途之泰囧 (2012) ... 徐朗
    春嬌與志明 (2012) ... Sam
    搞定岳父大人 (2012) ... 范堅強
    摩登年代 (2013) ... 歐大衛
    無人區 (2013) ... 黃海
    一夜惊喜 (2013) ... 馮峰峰
    催眠大師 (2014)    
    心花路放 (2014)    
    港囧 (2015) ... 徐來
    大唐玄奘 (2016)    
  策劃 (1 film)
    夜店 (2009)    
  編劇 (3 films)
    人再囧途之泰囧 (2012)    
    特殊服務 (2012)    
    港囧 (2015)