Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李菁(3)
Li Jing (3)  ♂





 
Filmography (2006-2016)
 
  演員 (35 films)
    瘋狂的石頭 (2006) ... 馮董接待
    哈!哈!哈! (2008)    
    氣喘吁吁 (2009)    
    愛情維修站 (2010)    
    三笑 (2010) ... 華文
    唐吉可德 (2010)    
    2012来了 (2011)    
    青春網事 (2011)    
    房不剩防 (2011)    
    建黨偉業 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    倩女幽魂 (2011) ... 鐵牙
    嫁個100分男人 (2012) ... 董小強/ 陸超明
    親家過年 (2012) ... 馬偉東
    恐怖旅館 (2012)    
    毒戰 (2013) ... 小聾
    幸福秘方 (2013)    
    宅急丟 (2013)    
    拆散專家 (2014)    
    大鬧天宮 (2014) ... 綠毛猴王
    完美假妻168 (2014)    
    國寶疑雲 (2014)    
    0.5的愛情 (2014)    
    瘋狂72小時 (2014)    
    京城81號 (2014)    
    窮途 (2015)    
    土豪520 (2015)    
    爸爸的假期 (2015)    
    危城 (2016)    
    降龍傳說 (2016)    
    茅山邪道之養屍塚 (2016)    
    情況不妙 (2016)    
    記憶碎片 (2016)    
    奪路而逃 (2016)    
    魔宮魅影 (2016)