Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張慧嫻(1)
Annette Chang Hui-Hsien  ♀





 
Filmography (1962-1969)
 
  演員 (20 films)
    花好月圓 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 李小蓮
    荷花 (1963) ... 村女
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963) ... 梁美芳
    寶蓮燈 (1964) ... 秋兒
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    三朵玫瑰花 (1965) ... 玉鳳
    聊齋誌異 (1965)    
    前程似錦 (1966) ... 校花林玉潔
    蘇小妹 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 3) 荷花三娘
    春暖人間 (1968)    
    大丐俠 (1968) ... 馮凝玉
    月夜琴挑 (1968)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... 女郎蘭菲
    狼與狼 (1969) ... 黎莉
    孫悟空大鬧香港 (1969)