Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李芝安
Jean Li Chih-An  ♀





 
Filmography (1962-1968)
 
  演員 (18 films)
    早生貴子 (1962) ... 徐小妹
    荷花 (1963) ... 村女
    鶯歌燕舞 (1963) ... 朱曼珍
    一曲難忘 (1964) ... 李小姐
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 賣唱姑娘
    深宮怨 (1964) ... 柳如是
    都市狂想曲 (1964) ... 魏淑萍
    寶蓮燈 (1964) ... 學生
    情天長恨 (1964) ... 三鳳
    三朵玫瑰花 (1965) ... 李美君
    嫦娥奔月 (1966) ... 女姜/后姜
    原野游龍 (1967) ... 金二鳳
    黃金島 (1967) ... 佩英
    聊齋誌異續集 (1967) ... 1) 翩翩
    三燕迎春 (1968) ... 田蜜
    虹 (1968) ... 陳婉芬
    描金鳳 (1968) ... 錢小翠
    色不迷人人自迷 (1968)