Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳麗麗(1)
Chan Lai-Lai (1)  ♀





 
Filmography (1961-1986)
 
  演員 (36 films)
    趙盼兒 (1961)    
    挽面案 (1962) ... 員外之女胡御容
    清官斬孝女 (1962)    
    牆頭馬上 (1963) ... 李倩君
    牡丹亭驚夢 (1963) ... 杜麗娘
    雙獅圖 (1963) ... 張子梅
    孟姜女哭倒長城 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    紅梅記 (1963) ... 李慧娘
    頭獎馬票 (1964)    
    庵堂會 (1964) ... 林桂蘭
    鬼兇手 (1964) ... 蘇珊
    午夜招魂 (1964)    
    明珠記 (1964) ... 劉鳳湘
    女大女世界 (1964)    
    青霜劍 (1964) ... 申雪貞
    荊釵記 (1965) ... 錢玉蓮
    飄零雁 (1965)    
    星月爭輝 (1967)    
    一胎三個 (1969)    
    仇氏雙雄 (1974) ... 紅絲鳳
    虎娃兒 (1974)    
    避孕大全 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    伴遊小姐 (1976) ... 陳美芳
    龍家將 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    變色的太陽 (1977)    
    風流人物 (1980)    
    皇帝與太監 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    十張王牌 (1982)    
    失去的第一次 (1983)    
    唐山過台灣 (1986)