Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
焦姣(1)
Lisa Chiao Chiao  ♀





 
Filmography (1963-2016)
 
  演員 (67 films)
    黑夜到黎明 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    山歌姻緣 (1965) ... 金花
    烽火鐘聲 (1965)    
    大刺客 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 葛黛雲
    雲泥 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    人頭馬 (1969) ... 葉瓊瑛
    獨臂刀王 (1969) ... 小蠻
    十二金牌 (1970)    
    乾坤大醉俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 花碧蓮
    殺機 (1970) ... 女作家-蘇素
    追命槍 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 童明珠
    鬼太監 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    山東老大 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    池女 (1976)    
    她 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    大師姐與CID (1977)    
    鬼叫春 (1979)    
    行規 (1979)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    青提子 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    傾城之戀 (1984) ... 三奶奶
    何必有我? (1985) ... 貓媽
    痴心的我 (1986) ... 珍母
    飛躍羚羊 (1986)    
    鬼馬校園 (1987) ... 譚麗珠
    心跳一百 (1987)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    火舞風雲 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    警察故事續集 (1988) ... 阿May的阿姨
    龍之家族 (1988)    
    瀟酒先生 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    壯志雄心 (1989) ... 廖金璇(張母)
    開心巨無霸 (1989) ... 珊母
    忠義群英 (1989) ... 平嫂
    無名家族 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    伴我縱橫 (1992)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    美少年之戀 (1998) ... Sam 母
    桃色 (2004)    
    親愛的 (2008) ... 韋晴外婆
    淚王子 (2009)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 祖媽
    失戀狂想曲 (2013)    
    澳門街 (2014)    
    Good Take! (2016)    
  策劃 (1 film)
    女人風情話 (1985)