Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
焦姣(1)
Lisa Chiao Chiao  ♀





 
Filmography (1963-2016)
 
  演員 (67 films)
    黑夜到黎明 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    山歌姻緣 (1965) ... 金花
    烽火鐘聲 (1965)    
    獨臂刀 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 葛黛雲
    大刺客 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    人頭馬 (1969) ... 葉瓊瑛
    獨臂刀王 (1969) ... 小蠻
    殺機 (1970) ... 女作家-蘇素
    十二金牌 (1970)    
    乾坤大醉俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 花碧蓮
    鬼太監 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 童明珠
    銅頭鐵臂 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
    廣島廿八 (1974)    
    大毒后 (1976)    
    池女 (1976)    
    她 (1976)    
    大師姐與CID (1977)    
    行規 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    殺出西營盤 (1982)    
    青提子 (1982)    
    傾城之戀 (1984) ... 三奶奶
    何必有我? (1985) ... 貓媽
    痴心的我 (1986) ... 珍母
    飛躍羚羊 (1986)    
    鬼馬校園 (1987) ... 譚麗珠
    心跳一百 (1987)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    警察故事續集 (1988) ... 阿May的阿姨
    龍之家族 (1988)    
    火舞風雲 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    開心巨無霸 (1989) ... 珊母
    忠義群英 (1989) ... 平嫂
    瀟酒先生 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    壯志雄心 (1989) ... 廖金璇(張母)
    無名家族 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    伴我縱橫 (1992)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    美少年之戀 (1998) ... Sam 母
    桃色 (2004)    
    親愛的 (2008) ... 韋晴外婆
    淚王子 (2009)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 祖媽
    失戀狂想曲 (2013)    
    澳門街 (2014)    
    Good Take! (2016)    
  策劃 (1 film)
    女人風情話 (1985)