Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李菁(1)
Li Ching (1)  ♀
Aliases:  李國瑛





 
Filmography (1964-1983)
 
  演員 (69 films)
    血手印 (1964) ... 雪春
    妲己 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964) ... 春蘭
    萬花迎春 (1964)    
    魚美人 (1965) ... 金牡丹/碧波仙子
    宋宮秘史 (1965)    
    西廂記 (1965) ... 紅娘
    寶蓮燈 (1965) ... 靈芝仙姑
    文素臣 (1966) ... 琴兒
    野姑娘 (1966) ... 金小芳
    女巡按 (1967) ... 霍定金
    珊珊 (1967) ... 林珊珊
    大俠復仇記 (1967)    
    菁菁 (1967) ... 魏菁菁
    連瑣 (1967) ... 連瑣/連闈
    垂死天鵝 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967) ... 公主
    盜劍 (1967) ... 鍾嬌龍
    花月良宵 (1968) ... 張曉萍
    神刀 (1968) ... 白鳳
    三笑 (1969) ... 秋香
    保鏢 (1969) ... 雲飄飄
    鐵手無情 (1969) ... 桂姑
    死角 (1969) ... 溫柔
    豪俠傳 (1969) ... 馬金鈴
    餓狼谷 (1970) ... 宋潔
    玉女親情 (1970) ... 張愛珠
    女校春色 (1970) ... 李海倫
    冰天俠女 (1971) ... 沈冰紅
    俠士行 (1971) ... 雪娘
    新獨臂刀 (1971) ... 巴蕉
    金毛獅王 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    鷹王 (1971) ... 顏玉蓮/冰兒
    群英會 (1972) ... 徐鳳英
    娃娃夫人 (1972) ... 珍珍
    十四女英豪 (1972) ... 楊八妹
    亡命徒 (1972) ... 明明
    仙女下凡 (1972) ... 七妹
    丹麥嬌娃 (1973) ... 楊嬌嬌
    女先生 (1973)    
    蕩女奇行 (1973) ... 龍珮珮
    牛鬼蛇神 (1973)    
    鬼馬小天使 (1974) ... 陳淑芬
    黑夜光球 (1974)    
    香港73 (1974) ... 護士長
    朱門怨 (1974) ... 孫淑貞
    艷女還魂 (1974) ... 宋蓮花
    情鎖 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975) ... 狐仙胡小仙
    新啼笑姻緣 (1975) ... 賀莉霞
    雙星伴月 (1975) ... 阿嬌
    色中餓鬼 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    狐天狐地 (1976) ... 胡小仙
    陷阱 (1976)    
    老夫子 (1976) ... 陳小姐
    洞房艷事 (1976)    
    夜半钟声心胆寒 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 黑珍珠
    密密相思林 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977) ... 葉暮然
    老虎崖 (1977)    
    新紅樓夢 (1978) ... 薛寶釵
    追 (1978)    
    風水二十年 (1983)    
  出品人 (1 film)
    追 (1978)