Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧光榮
Alan Tang Kwong-Wing  ♂





 
Filmography (1964-1994)
 
  監製 (19 films)
    冬戀 (1974)    
    流氓皇帝 (1977)    
    盟 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    義蓋雲天 (1986)    
    猛鬼差館 (1987)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    阿飛正傳 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    龍騰四海 (1992)    
    黑豹天下 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
  導演 (2 films)
    出冊 (1977)    
    家法 (1979)    
  演員 (116 films)
    學生王子 (1964) ... 鄧允通
    金色聖誕夜 (1967)    
    蓬門淑女 (1967) ... 韋俊
    兔女郎 (1967) ... 客串
    春曉人歸時 (1968) ... 方中揚
    鐵二胡 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    黃衫客 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    飛男飛女 (1969) ... 高彼得
    合歡歌舞慶華年 (1969) ... 張亦輝
    瘋狂酒吧 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    日月神童 (1971) ... 岳棣
    浪子與修女 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    我的情人 (1971)    
    淘氣女歌手 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    No Other Way (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    火燙的愛人 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    偷情世界 (1972)    
    野馬 (1972)    
    拳門 (1972)    
    情變 (1972)    
    火戀 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    鬼馬女歌手 (1972)    
    血愛 (1972)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    香港夜譚 (1973)    
    應召女郎 (1973) ... 菲立
    香港式的偷情 (1973) ... 大牛
    亡命浪子 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973) ... 蕭華
    愛從那裡來 (1973)    
    彩雲飛 (1973) ... 孟雲樓
    一蔣士 (1973)    
    早婚 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    冬戀 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    銀色大隊 (1974)    
    一年幽夢 (1974) ... 赫東尼
    花花公子 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    海鷗飛處 (1974) ... 俞慕槐
    功夫兄弟 (1974)    
    近水樓台 (1974) ... 陳家凱
    龍鳳配 (1974)    
    天堂 (1974)    
    狼吻 (1975)    
    片片情 (1975)    
    彩宏焦焦 (1975)    
    未曾留下地止 (1975)    
    吾土吾民 (1975) ... 朱友賓
    愛情辰跑 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    狼來的時候 (1976)    
    海天一色 (1976)    
    小祖宗 (1976)    
    楓葉情 (1976)    
    愛的迷藏 (1976)    
    大富人家 (1976)    
    愛的奇譚 (1976)    
    昨夜,今夜,明夜 (1976)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    戀愛功夫 (1976)    
    約會在早晨 (1976) ... 楊烈
    流氓皇帝 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    出冊 (1977)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    幽蘭在雨中 (1977)    
    碧海情天 (1978) ... 華心城
    白粉雙雄 (1978)    
    林亞珍 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    追 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    家法 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    隻手遮天 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981) ... 范國豪
    血洗唐人街 (1982)    
    狂夜大風暴 (1982)    
    舐血的日子 (1983)    
    盟 (1983)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    香港小姐寫真 (1987) ... George 梁子維
    江湖龍虎鬥 (1987) ... 阿榮
    開心巨無霸 (1989) ... 拆彈專家
    再戰江湖 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    龍騰四海 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    黑豹天下 (1993) ... 黑豹
  執行監製 (1 film)
    壞女孩 (1986)    
  編劇 (1 film)
    無毒不丈夫 (1981)    
  出品人 (5 films)
    亡命浪子 (1973)    
    流氓皇帝 (1977)    
    隻手遮天 (1980)    
    血洗唐人街 (1982)    
    賊性 (1982)