Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦萍
Chin Ping  ♀





 
Filmography (1964-1972)
 
  演員 (26 films)
    血手印 (1964)    
    妲己 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    江湖奇俠 (1965) ... 甘聯珠
    鴛鴦劍俠 (1965) ... 甘聯珠
    虎俠殲仇 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    歡樂青春 (1966) ... 陳小平
    琴劍恩仇 (1967) ... 甘聯珠
    星月爭輝 (1967) ... 串
    香江花月夜 (1967)    
    垂死天鵝 (1967) ... 葛芬妮
    斷腸劍 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    虹 (1968) ... 梁明珠
    奪魂鈴 (1968) ... 香香
    花月良宵 (1968)    
    飛燕金刀 (1969) ... 李小燕
    黑靈官 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    燕娘 (1969) ... 李燕娘
    黑靈官 (1969)    
    愛情的代價 (1970) ... 莊瑞芳
    愛情大拍賣 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    玉女嬉春 (1972)