Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周遊
Chou Yu (1)  ♀
Aliases:  周玉真





 
Filmography (1963-2013)
 
  監製 (1 film)
    黑道兄弟 (1987)    
  演員 (59 films)
    相欠債 (1963)    
    金色夜叉 (1963)    
    有語無地講 (1964)    
    悲情城市 (1964)    
    落大雨彼日 (1964)    
    矮仔財娶妻 (1964)    
    雪中等子兒 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    只愛妳一人 (1965)    
    英雄難過美人關 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    吹牛大王 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    浪子回頭 (1965)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    愁風淚雨 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    難忘的車站 (1965)    
    台北街頭 (1965)    
    搖籃橋情淚 (1966)    
    挑戰地獄島 (1966)    
    霧夜的車站 (1966)    
    夜狐狸 (1966)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    惡中善 (1967)    
    深情比酒濃 (1967) ... 周太太
    為君心悲傷 (1967)    
    賭命三醉客 (1967) ... 錢大龍的二姨太
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    呆命阿狗兄 (1967)    
    懷念的人 (1967)    
    愛妳到死 (1967)    
    一分錢一分貨 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    女之愛 (1968)    
    嘴笑目笑 (1968)    
    圓仔花 (1968)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    大小善 (1968)    
    流浪四兄妹 (1968)    
    新桃花過渡 (1968)    
    猴咬猴 (1968)    
    純情淚的小花 (1969)    
    阿三哥入城 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    女龍王 (1969)    
    阿花生貴子 (1969)    
    一胎三個 (1969)    
    回來安平港 (1970)    
    水長流 (1970)    
    婚姻問題 (1971)    
    情婦 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    禁春 (1971)    
    想思燈 (1972)    
    女性的生活 (1978) ... 女海燕
    穿越101 (2013)