Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周遊
Chou Yu  ♀





 
Filmography (1963-2013)
 
  監製 (1 film)
    黑道兄弟 (1987)    
  演員 (49 films)
    金色夜叉 (1963)    
    相欠債 (1963)    
    落大雨彼日 (1964)    
    有語無地講 (1964)    
    悲情城市 (1964)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    難忘的車站 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    只愛妳一人 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    挑戰地獄島 (1966)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    搖籃橋情淚 (1966)    
    賭命三醉客 (1967) ... 錢大龍的二姨太
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    呆命阿狗兄 (1967)    
    懷念的人 (1967)    
    惡中善 (1967)    
    深情比酒濃 (1967) ... 周太太
    為君心悲傷 (1967)    
    嘴笑目笑 (1968)    
    圓仔花 (1968)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    大小善 (1968)    
    流浪四兄妹 (1968)    
    新桃花過渡 (1968)    
    猴咬猴 (1968)    
    一分錢一分貨 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    女之愛 (1968)    
    女龍王 (1969)    
    阿花生貴子 (1969)    
    一胎三個 (1969)    
    純情淚的小花 (1969)    
    阿三哥入城 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    水長流 (1970)    
    回來安平港 (1970)    
    婚姻問題 (1971)    
    情婦 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    禁春 (1971)    
    想思燈 (1972)    
    女性的生活 (1978) ... 女海燕
    穿越101 (2013)