Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙舜
Chao Shun  ♂



 
Filmography (1979-2013)
 
  演員 (18 films)
    西風的故鄉 (1979)    
    大盜落網 (1982)    
    傻搭檔 (1982)    
    美人圖 (1985)    
    人間男女 (1985)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1985)    
    瘋狂大作秀 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    5711438 (1986)    
    歡樂五福星 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    慾之戀 (1987)    
    今夜你是天使 (1987)    
    黑道兄弟 (1987)    
    00.99大發財 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    海角七號 (2008) ... 飯店領班
    大尾鱸鰻 (2013) ... 里長