Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚炳文
Tam Bing-Man  ♂





 
Filmography (1964-2016)
 
  監製 (1 film)
    你係得既 (1976)    
  導演 (3 films)
    大鄉里與掃街添 (1976)    
    大男人 (1977)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
  演員 (80 films)
    改造小姐 (1964) ... 何家強
    難為了家嫂 (1965)    
    女殺手 (1966)    
    天涯芳草 (1966) ... 柳天涯
    女殺手虎穴救孤兒 (1966) ... 李柏
    難為了嬌妻 (1966) ... 江植偉
    春滿花開燕子歸 (1966) ... 周子良
    無敵女殺手 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    捕風捉影 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    空中女殺手 (1967) ... 王志剛
    快樂年華 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    春光無限好 (1968) ... 周俊文
    歡樂滿華堂 (1968) ... 蕭文啟
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    紅葉戀 (1968)    
    小武士 (1969)    
    飛男飛女 (1969) ... 華探長
    滿天神佛 (1969) ... 盲炳
    合歡歌舞慶華年 (1969) ... 李明德
    餐搵餐食餐餐有 (1969) ... 劉炳
    三招了 (1969) ... 程偉明
    獨眼俠獨闖江湖 (1969)    
    成家立室 (1969) ... 羅炳
    橫衝直撞七色狼 (1970) ... 陳炳
    一代棍王 (1970) ... 無皮柴-何炳
    歡樂人生 (1970) ... 瘦皮鄭
    歡樂時光 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    滿天星斗 (1970) ... 胡錦泉
    七擒七縱七色狼 (1970) ... 炳
    滿肚密圈 (1970) ... 朱炳
    迷你老爺車 (1971) ... 串陳志翔
    搖錢樹 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    阿福正傳 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    街知巷聞 (1974) ... 周維忠
    大鄉里八面威風 (1974) ... 譚炳文
    香港73 (1974) ... 譚先生/炳門
    早婚 (1974)    
    太平山下 (1974) ... 譚亞炳
    大鄉里 (1974) ... -
    男人四十一條龍 (1975) ... 袁貴長
    拍案驚奇 (1975)    
    三笑姻緣 (1975) ... 華武
    遊戲人間三百年 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975) ... -
    大懵成 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    你係得既 (1976)    
    失魂炳與綽頭王 (1976) ... 沈亞炳
    新蘇小妹三難新郎 (1976)    
    大男人 (1977)    
    烏龍Q王 (1977)    
    快的啦前世 (1977)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    大鬥大 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    北南西東 (1984)    
    豪門夜宴 (1991) ... 慢跑路人
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994) ... 南粵米倉老闆
    黑社會 (2005) ... 爆
    大丈夫2 (2006) ... 炳叔
    黑社會以和為貴 (2006)    
    放•逐 (2006) ... 吉祥叔
    奪帥 (2008) ... 駱其昌/花弗
    打擂台 (2010)    
    奪命金 (2011) ... 坤 哥
    桃姐 (2011) ... 本人
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 炳叔
    浮華宴 (2015) ... 邵世金朋友
    迷城 (2015) ... 老闆
    惡人谷 (2016) ... 駱叔
  執行監製 (1 film)
    戇居仔與牛咁眼 (1979)