Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王菲(2)
Wang Fei (6)  ♂





 
Filmography (1962-1983)
 
  演員 (58 films)
    阿丁大鬧歌舞團 (1962)    
    吳鳳 (1962)    
    敵後壯士血 (1964)    
    伏魔乾坤劍 (1969)    
    五嶽風雲 (1969)    
    血手觀音 (1970)    
    紅鬍子 (1971)    
    小人物出頭記 (1971)    
    太陽下 (1971)    
    看見你就笑 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    雨中行 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    痴情玉女 (1974) ... 陶府管家
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    死穴拳 (1974) ... 高亮
    步步追殺 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    藍橋月冷 (1975)    
    門裡門外 (1975)    
    未曾留下地止 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    楓葉情 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    秋歌 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    判決 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    晨霧 (1978)    
    秘帖 (1979)    
    神捕 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    蜜月怪手 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    瘋狂大發財 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    紅粉兵團 (1982)    
    1938大驚奇 (1983)