Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖婉虹
Jacqueline Liu Yuen-Hung  ♀

 
Filmography (2001-2019)
 
  製片 (3 films)
    憂憂愁愁的走了 (2001)    
    蕩寇 (2008)    
    低壓槽 (2018)    
  聯合製片人 (1 film)
    喵星人 (2017)    
  行政監製 (2 films)
    東風破 (2010)    
    驚心破 (2016)    
  執行監製 (3 films)
    迷城 (2015)    
    以青春的名義 (2017)    
    愛.革命 (2018)    
  聯合出品人 (1 film)
    迷城 (2015)    
  監製 (8 films)
    蝴蝶 (2004)    
    無聲風鈴 (2009)    
    東風破 (2010)    
    沖天火 (2016)    
    骨妹 (2017)    
    逆流大叔 (2018)    
    翠絲 (2018)    
    BABY復仇記 (2019)    
  演員 (2 films)
    蝴蝶 (2004) ... 示威者•大學生
    七月好風 (2008) ... 蘭心媽媽 (廿年前)
  製片人 (1 film)
    低壓槽 (2018)