Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張全
Cheung Chun
 
Filmography (1960-1987)
 
  場記 (32 films)
    蜜月驚魂 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    夜半幽靈 (1961)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    幸福新娘 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    死亡角之夜 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    春殘花末落 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    鐵膽 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    藍色夜總會 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    初歸新抱 (1968)    
    窗 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    歡樂砍聲滿華堂 (1969)    
    四鳳求凰 (1969)    
    玉樓春夢 (1970)    
    人民英雄 (1987)