Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李楠(1)
Li Nan (3)
Aliases:  李南
 
Filmography (1963-1971)
 
  化妝 (22 films)
    昨夜夢魂中 (1963)    
    情海茫茫 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    原來我負卿 (1965)    
    春怨 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    黑色的假期 (1965)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    賊美人 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    紅衣少女 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    窗 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    名劍天驕 (1969)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
  演員 (1 film)
    十萬金山 (1971)