Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡秋林
Tsai Chiu-Lin
 
Filmography (1956-1975)
 
  監製 (3 films)
    八美圖 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    唐山虎 (1973)    
  製片 (3 films)
    五子告夜狀 (1961)    
    楊萬寶 (1962)    
    無情刀 (1968)    
  導演 (16 films)
    英台拜墓 (1958)    
    孟麗君脫靴 (1959)    
    陳世美 (1959)    
    牛郎織女天河會 (1960)    
    楊萬寶 (1962)    
    烈女養夫 (1962)    
    雪梅教子 (1962)    
    包公審烏盆 (1962)    
    怪俠紅扇子 (1962)    
    劉備招親 (1962)    
    八卦山浴血記 (1965)    
    俠中俠 (1968)    
    羅門四虎 (1968)    
    雪中四姐妹 (1968)    
    媽祖收妖 (1969)    
    狸貓換太子 (1969)    
  演員 (1 film)
    范蠡與西施 (1956)    
  編劇 (3 films)
    范蠡與西施 (1956)    
    三伯英台 (1963)    
    打破地獄門 (1975)