Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林志玲
Lin Chi-Ling  ♀





 
Filmography (2008-2018)
 
  演員 (18 films)
    赤壁 (2008) ... 小喬
    刺陵 (2009) ... 藍婷
    赤壁:決戰天下 (2009) ... 小喬
    馬蘭花 (2009) ... [國語配音員]
    決戰剎馬鎮 (2010) ... 春娘
    幸福額度 (2011)    
    金銀島之戀 (2012)    
    偶然英雄 (2012)    
    天機·富春山居圖 (2013) ... 麗 莎
    101次求婚 (2013)    
    甜心巧克力 (2013)    
    王牌 (2014) ... 趙碧薇
    道士下山 (2015)    
    北京紐約 (2015)    
    爵跡 (2016)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
    吃吃的愛 (2017)    
    西遊記之女兒國 (2018)