Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳中天
Matt Wu Chung-Tien  ♂





 
Filmography (2006-2017)
 
  導演 (1 film)
    天亮之前 (2016)    
  演員 (20 films)
    指間的重量 (2006) ... 阿立
    彈.道 (2008) ... 龐大松
    絕魂印 (2008) ... 史丹利
    舊情照相館 (2009)    
    星月無盡 (2009) ... 蔡繼浯 (阿浯)
    流浪漢世界盃 (2009) ... 初四
    這兒是香格里拉 (2009) ... Alex
    劍雨 (2010) ... 殺人熊
    命運化妝師 (2011) ... 聶城夫
    十加十 (2011)    
    樂之路 (2011)    
    痞子英雄 (2012) ... 西堂主
    甜.秘密 (2012) ... 眼鏡
    72小時莎到你 (2013)    
    海峽 (2013)    
    戀戀海灣 (2013) ... 阿育
    甜蜜殺機 (2014) ... 草紙、吳中地
    大宅們 (2014)    
    一路順風 (2016)    
    破·局 (2017)