Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮毅
Fung Ngai  ♂





 
Filmography (1958-1982)
 
  動作設計 (1 film)
    洪門兄弟 (1972)    
  製片 (1 film)
    滿州人 (1973)    
  演員 (158 films)
    妙手回春 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    魚水重歡 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... -
    長腿姐姐 (1960)    
    夏日的玫瑰 (1961) ... 經理
    皆大歡喜 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    旅館鴛鴦 (1962)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 澹台明
    碧血金釵(下集) (1963) ... 楊文堯
    夜半歌聲續集 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    大馬戲團 (1964) ... 報社總編輯
    碧血金釵大結局 (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964) ... 石天驚
    生死關頭 (1964) ... 老秦
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    妲己 (1964) ... 微子
    玉堂春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    紅色響尾蛇 (1965) ... 汪大為
    心花朵朵開 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    江湖奇俠 (1965) ... 法普
    小雲雀 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965) ... 匪徒法普
    魚美人 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    女秀才 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    亂世兒女 (1966) ... 佐藤大佐
    金鈕扣 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    文素臣 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    大醉俠 (1966) ... 侯尊
    金菩薩 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    秘密客 (1966) ... 經理
    三更冤 (1967) ... 王守備
    危險人物 (1967) ... 蠻牛
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    鐵膽恩仇 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    血痕鏡 (1967)    
    黃金島 (1967)    
    大丐俠 (1968) ... 何九
    千手佛 (1968) ... -
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968) ... 高橋川
    李後主 (1968) ... 宋太祖
    藍色酒店 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... -
    麒麟寨 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    紅葉戀 (1968)    
    雁翎刀 (1968)    
    逃 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969) ... 金谷橋
    小武士 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969) ... 岡村-東海狼
    快劍 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    三招了 (1969) ... 龍傑
    四武士 (1969) ... 毒蠍子
    一劍香 (1969) ... 義弟
    殺氣嚴霜 (1969) ... 俞帮主
    鐵骨傳 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    黑珍珠 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    昨天今天明天 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    鷹爪手 (1970) ... 龍飛虎
    神劍游龍 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    刀不留人 (1971)    
    黑白道 (1971) ... 黃文威
    昨夜夢魂中 (1971)    
    一劍勾魂 (1971)    
    劍 (1971)    
    血爪 (1971)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    獅吼 (1972) ... 邊九
    金旋風 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    精武門 (1972) ... 吉田先生
    馬永貞 (1972) ... 范阿根
    警察 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    怪客 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    女警察 (1973)    
    香港屋簷下 (1974) ... 劉校長
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    販賣人口 (1974) ... 陳師傅
    勾魂艷鬼 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    後生 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    八道樓子 (1976) ... 日本軍官
    少林寺拳法 (1976) ... 趙延年
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    血洗唐人街 (1982)