Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊雪娟
Chuang Shueh-Chuang  ♀


 
Filmography (1960-1971)
 
  監製 (2 films)
    狂龍 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
  演員 (23 films)
    蘆林會 (1960) ... 姜詩
    劉明珠三審玉芝蘭 (1960)    
    蓮香戲鞋 (1960) ... 桑生
    白扇記 (1960) ... 分飾林紹基, 馮清秀
    井邊會 (1961) ... 劉智遠
    雙珠鳳 (1961)    
    明珠寶劍 (1961) ... 分飾柳絮, 屈方
    郭子儀大賀壽 (1961) ... 駙馬郭曖
    井邊會 (1961) ... 咬臍郎劉承佑
    蕭端蒙一板打死江西王 (1961) ... 陳俊英
    吳漢殺妻 (1962) ... 劉秀
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 梁山伯
    文武香球 (1963) ... 分飾高慶雲, 高慶龍
    借親配 (1963)    
    田七郎 (1964) ... 田七郎
    潮劇大觀 (1964)    
    雙駙馬 (1964) ... 分飾真假駙馬
    西廂記 (1964) ... 張君瑞
    雙拜堂 (1965)    
    寶蝶記 (1967)    
    免死金牌 (1968) ... 反串區昌文
    秀娘 (1970)    
    鬼夜啼 (1971) ... 龍紹文