Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
古軍
Ku Chun  ♂





 
Filmography (1955-1995)
 
  副導演 (4 films)
    王寶釧 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    包公遊地府 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
  製片 (3 films)
    馬車夫之戀 (1956)    
    夜來香 (1957)    
    孟麗君 (1977)    
  演員 (77 films)
    聖女媽祖傳 (1955)    
    沒有女人的地方 (1956)    
    馬車夫之戀 (1956) ... 老園丁艾罕
    養女湖 (1957)    
    殺子報 (1959)    
    大將軍郭子儀 (1960)    
    白雲故鄉 (1963)    
    西施 (1965) ... 文種
    辛十四娘 (1966)    
    天之嬌女 (1966) ... 趙文華
    英雄烈女 (1966)    
    苔痕 (1967) ... 曹仁
    王寶釧 (1967)    
    紫貝殼 (1967) ... 程步雲
    悲歡歲月 (1967)    
    落花時節 (1968)    
    春夢了無痕 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 老者
    第六個夢 (1968)    
    金刀怪客 (1968) ... 李家莊莊主李豪
    目蓮救母 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    姜子牙下山 (1969) ... 亞相比干
    蓋世刀王 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    重慶一號 (1970) ... 西村特派員
    長江一號 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    歌聲魅影 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    我永遠是你的 (1971)    
    緹縈 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 雲州劍聖
    金劍冤魂 (1971)    
    劍 (1971)    
    活著為了你 (1972)    
    漢駝 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    半斤七両 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    天后 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    少林祖師 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    鬼圖 (1980)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 文琦的爺爺
    第三類打鬥 (1980)    
    飛豹行動 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 郭沫若
    假如我是真的 (1981)    
    玉劍飄香 (1981)    
    錢從那裡來? (1981)    
    苦戀 (1982)    
    陰忌 (1982) ... 祥伯
    河畔青草青 (1982)    
    策馬入林 (1984)    
    冬冬的假期 (1984)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    老師, 有問題 (1988)    
    魯冰花 (1989) ... 老醫生
    黑道火狐狸 (1990)    
    棋王 (1991)    
    好男好女 (1995)    
  編劇 (11 films)
    黃金豹 (1966)    
    姜子牙下山 (1969)    
    重慶一號 (1970)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    猛虎闖關 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    紅孩兒 (1975)    
    夢醒情未了 (1975)