Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊雪芳
Chuang Hsueh-Fang  ♀





 
Filmography (1957-1983)
 
  監製 (1 film)
    十七十八正當時 (1958)    
  演員 (22 films)
    神秘美人 (1957)    
    望夫歸 (1958)    
    雙喜臨門 (1958)    
    十七十八正當時 (1958)    
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 莎莎
    熱女郎 (1958) ... 露茜
    阿繡賣胭脂 (1959)    
    世代冤仇兒女情 (1959)    
    馬來娘惹 (1959)    
    好花插牛屎 (1959)    
    夫妻相罵 (1959)    
    姨仔愛姊夫 (1959)    
    廣告美人 (1959)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    心心相印 (1959)    
    弄破醋甕 (1959)    
    金錢世界 (1962)    
    龍山寺之戀 (1962) ... 秦小芳
    神傘奇俠 (1970)    
    五色仙女 (1973)    
    鬼才霸王兵 (1983)