Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐晶
Tong Ching  ♀





 
Filmography (1966-1981)
 
  演員 (23 films)
    一水隔天涯 (1966) ... 小明
    莫忘今宵 (1966)    
    第一劍 (1967) ... 謝小虹
    青春兒女 (1967)    
    情種 (1967)    
    少女情 (1967)    
    玉龍吟 (1968)    
    一劍情深 (1969) ... 葉映紅幼年
    虎膽 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    玉女親情 (1970)    
    春火 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    飛俠神刀 (1971) ... 小三子
    林沖夜奔 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊家女兵
    馬路小英雄 (1973)    
    醉拳 (1978)    
    林世榮 (1979) ... 張月梅
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    勇者無懼 (1981)