Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張伊雯
Irving Cheung Yi-Man
Aliases:  張蚊
 
Filmography (2000-2019)
 
  動作設計 (1 film)
    衕流合烏 (2016)    
  美術 (9 films)
    殭屍 (2013)    
    選老坐 (2016)    
    血染淑女 (2016)    
    開飯啦! (2016)    
    空手道 (2017)    
    三十兒立 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    逆流大叔 (2018)    
    翠絲 (2018)    
  演員 (2 films)
    里程 (2000)    
    打雀英雄傳 (2006)    
  服裝 (6 films)
    浮華宴 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    衕流合烏 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    空手道 (2017)    
    BABY復仇記 (2019)