Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡燕妮
Jenny Hu Yan-Ni  ♀





 
Filmography (1966-2004)
 
  演員 (44 films)
    何日君再來 (1966)    
    慾海情魔 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    黛綠年華 (1967) ... 羅蘭心
    狂戀時 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    青春戀 (1970) ... 王鳳
    情人的秘密 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    辣手強徒 (1972)    
    火戀 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    偷情世界 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    男人女人 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    火燙的愛人 (1972)    
    酒色財氣 (1972) ... 黃瑪琍
    偷歡陷阱 (1972)    
    血酒後街 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    迷惑 (1973)    
    天堂 (1974)    
    銀色大隊 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    海艷 (1974)    
    雌雄變 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    愛的奇譚 (1976)    
    海韻 (1976) ... 雲仙
    未了緣 (1976) ... 江佩婷
    三七廿一 (1979)    
    天真有牙 (1981)    
    寒江秋水 (1984)    
    龍鳳鬥 (2004) ... Mrs. Allen