Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊詩敏
Harriet Yeung Sze-Man  ♀
Aliases:  蝦頭





 
Filmography (2004-2019)
 
  演員 (25 films)
    煎釀三寶 (2004) ... 才女(30歲)
    一期一會 (2007)    
    十分愛 (2007) ... 阿南
    戲王之王 (2007)    
    我的最愛 (2008) ... 阿瓊
    絕代雙嬌 (2008) ... 經紀朱
    人約離婚後 (2011) ... 蝦頭
    我愛香港 (2011)    
    潮性辦公室 (2011) ... 蝦頭
    最強囍事 (2011) ... 收銀員
    猛男滾死隊 (2011) ... 秋雲妻
    猛鬼愛情故事 (2011) ... 蝦頭 Harriet
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012) ... 張惠香之友
    等我愛你 (2012) ... 阿玲
    完美假妻168 (2014)    
    同班同學 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    踏血尋梅 (2015) ... Flora
    PG戀愛指引 (2016)    
    Good Take! (2016)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    愛情奴隸獸 (2017)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
    家和萬事驚 (2019)